trött

Jag är trött på det här! jag orkar inte vara optimistisk! det är så jobbigt, jag klarar inte det jag är feg och dum och jag bara orkar inte fråga för han säger nej! han har redan någon att gå med. Vad är det för mening att fråga? varför ska jag tro att jag har något? varför skulle någon vilja gå med någon som mig? jag är en tjej som är så osäker att hon inte kan stå på egna ben. Har en hållning som en slagen hund. varför tror jag att jag har något värde?
 
är jag trött på det här? jag orkar inte vara optimistisk? tydligen är det så jobbigt, jag det klarar tydligen inte. tycker jag att jag är feg och dum? tydligen så orkar jag inte för att jag är rädd för att han ska säga nej! hur kan jag veta att han redan har någon att gå med? 
-för att han och den där sliskhögen säkert ska gå!
-men det är inte säkert! aa visst men bara för att sliskhögen säger att båda gillar varandra betyder inte det att det är sant!
Vad är meningen att inte fråga? om han säger nej så går du själv som du planerade innan! och det är ingen förlust!
varför tror jag att jag inte ska ha något?! varför skulle någon inte vilja gå med någon som jag? jag är en tjej som är osäker men varför i hela världen är hon så jäkla osäker? hon ser väl inte så hemsk ut? vafan Visa att du kan stå på egna ben! för jag har ju visst ett värde! just go and ask him! its his loss if he says no! no worrys! det är ingen förlust! vad har jag att förlora? egentligen? I'm sexy and I know it jue...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0